Ahola Production Design

Ahola Production Design is een ervaren allround ontwerpbureau. Het is gespecialiseerd in het ontwikkelen van decorontwerp voor televisie, live events en concerten. Daarnaast levert het maatwerk op het gebied van ruimtelijk ontwerp voor events, beurzen en online studio’s.


Anne-Mari Ahola
Ik benader ruimtelijke beleving vanuit een artistieke invalshoek. Decorontwerp had al vroeg mijn interesse en leidde tot de studiekeuze voor de opleiding theatervormgeving aan de Academie voor de Beeldende Kunsten in Maastricht. Daar leerde ik decor- en kostuumontwerp en studeerde cum laude af als master of arts. Mijn toekomst als decorontwerper ligt in het realiseren van authentieke ideeën.

Liefde voor Het Liefdespad
Met 25 jaar ervaring heeft Anne-Mari Ahola de juiste expertise om elke ruimte te kunnen ontwikkelen tot een succesvol decor. Zo ook Het Liefdespad. Voor Het Liefdespad ontwikkelde Ahola Production Design de in het oog springende informatiezuilen die op 6 verschillende startpunten het Ruurlose landschap sieren. Gemaakt met passie voor het vak en voor Het Liefdespad.

Terug naar overzicht