Albert Bakker Video

Albert Bakker Video is al jarenlang een begrip in de Achterhoek. Veel bedrijven profileren zich online met een door ons gemaakte bedrijfsfilm of productpresentatie. Daarnaast worden wij veelvuldig gevraagd voor instructievideo's, het filmen van events, beurzen en congressen en online cursussen. Ook voor spectaculaire drone-opnames kunt u terecht bij abvideo.nl. Onze video's brengen mensen in beweging. 


Video CV
Heeft u er weleens aan gedacht om op een originele manier echt indruk te maken op uw misschien wel toekomstige werkgever... Dat kunt u doen door middel van een video CV. Met een korte impressie van uzelf en uw mogelijkheden krijgt een werkgever snel een goede eerste indruk van u, en komt u niet gelijk op de grote stapel te liggen! Omdat wij opnemen voor een groen scherm, kunt u uw eigen achtergrond kiezen. Dat maakt uw video sollicitatie nog persoonlijker.

Liefde voor video
Heeft u zelf opnamen gemaakt tijdens uw vakantie, een concert of een trouwerij bijvoorbeeld en wilt u deze beelden professioneel laten monteren? Ook daarvoor kunt u bij Albert Bakker Video terecht. Wij helpen u graag om van uw video een mooi geheel te maken. Onze liefde voor "bewegend beeld" is groot. Daarom zijn wij ook graag founder van Het Liefdespad. Wilt u mooie momenten op de slotjesbrug vastleggen? Wij gaan  graag met u op Liefdespad.

Terug naar overzicht