Bouman Industries

Bouman Industries is toeleverancier voor de (hoogtechnologische) maakindustrie. Al meer dan 65 jaar zijn wij gespecialiseerd in innovatieve machinebouw. Deze ervaring zetten we in binnen verschillende sectoren: van pharma tot offshore en van luchtvaart tot de voedingsmiddelenindustrie.


Rijke historie
Bouman Industries heeft een rijke historie. De onderneming is trots op de lange historie en haar belangrijke rol als werkgever voor hoogopgeleid Nederlands vakpersoneel. Bouman Industries heeft door de jaren heen diverse crises meegemaakt. De onderneming wist zich in de afgelopen 65 jaar met regelmaat succesvol aan te passen aan de veranderende vraag vanuit de Nederlandse en Duitse industrie. 

Liefde voor kwaliteit
Kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid staan hoog in het vaandel bij Bouman Industries. Om deze reden worden alle producten uitvoerig getest voor ze de fabriek verlaten. Daarnaast hanteert Bouman een CE-markering: een bewijs dat het product voldoet aan de Europese wettelijke eisen. Niet voor niets heeft Het Liefdespad de grote informatiezuilen door ons laten produceren.

Terug naar overzicht