Hoofdbeeld_Bronkhorst

Bronkhorst High-Tech B.V.

Bij Bronkhorst High-Tech B.V. ontwikkelen en produceren we slimme, duurzame en klantspecifieke low flow fluidics handling oplossingen vanuit onze levendige basis in Ruurlo in de Achterhoek. Onze nauwkeurige en betrouwbare massflowmeters en regelaars voor vloeistoffen en gassen vinden hun weg in laboratoria, proefinstallaties, machines en een grote verscheidenheid aan industrieën.


Een wereldspeler van formaat

Bronkhorst is een echte wereldwijde organisatie met vestigingen voor verkoop en ondersteuning in Groot-Brittannië, Frankrijk, Noord-Duitsland, Nederland, Zwitserland, Japan, China, Taiwan, Zuid-Korea en de VS. Daarnaast hebben we een uitgebreid aanvullend netwerk van distributeurs en servicekantoren in Europa en de rest van de wereld opgebouwd, waarbij lokale expertise en service wordt aangeboden.

Liefde voor techniek
Vanuit onze maatschappelijke betrokkenheid met Ruurlo zijn wij founder van het Liefdespad. Op basis van het thema 'Liefde voor techniek' hebben wij in samenwerking met kunstenaar Hugo Vrijdag een bijzondere loveseat ontwikkeld die heel wat harten op het Liefdespad sneller zal doen kloppen. We kunnen nog niet teveel vertellen, maar er wordt gefluisterd dat dit kunstwerk een knap staaltje techniek bevat...
Terug naar overzicht