De Heikamp

Even lekker erop uit wordt verrassend leuk bij De Heikamp. Bij dit restaurant, aan de rand van de prachtige Ruurlose bossen valt bijzonder veel te ontdekken. Uiteraard de allerlekkerste prijswinnende pannenkoeken van Nederland, gebakken met graan van eigen bodem. Combineer de pannenkoekenmaaltijd met een uitdagende activiteit in het Klimbos Achterhoek, met een speurtocht door het doolhof of een romantische wandeling over Het Liefdespad. Een bezoek aan De Heikamp smaakt altijd naar meer.


De lekkerste pannenkoeken van Nederland
Verscholen in de bossen van Ruurlo ligt De Heikamp. Een ideale plek om even op adem te komen en te genieten van de natuur en onze overheerlijke gerechten. Wanneer u binnenloopt door de twee grote staldeuren, ervaart u direct de ouderwetse gezelligheid, maar dan wel in een modern jasje. n de prachtige boerderij vindt u een sfeervol restaurant met serre en open haard, waar het in de gure wintermaanden goed toeven is.

Liefde voor de (sei)zoenen
In het voorjaar en de herfst zit u goed op het overdekte, verwarmde terras, of heel knus in onze verwarmde hooiberg. In de zomermaanden strijkt u neer op het terras, om te genieten van een koel glas versgeperste jus d’orange of een verfrissend biertje of glas wijn met een heerlijke maaltijdsalade. Of één van onze ouderwets lekkere pannenkoeken natuurlijk. Kortom, in welk seizoen u ook op liefdespad gaat, het wordt hartverwarmend met een bezoek aan De Heikamp.
Terug naar overzicht