Hoofdbeeld_Kroesewevers

KroeseWevers

KroeseWevers is een organisatie met een unieke mix van mensen en expertises. We adviseren ondernemers op het gebied van accountancy, belastingadvies en aanverwante financiële (ondernemers)vraagstukken. We zijn een multidisciplinaire organisatie, waardoor we onze klanten volledig kunnen ontzorgen. Onze unieke werkwijze geeft onze klanten energie en maakt accountancy- en belastingadvies menselijker en flexibeler.


Liefde voor ondernemerschap

Net als u zijn wij gedreven ondernemers, we zijn continu in beweging en anticiperen op de laatste trends en actualiteiten. Het leveren van hoogwaardige kennis, kwaliteit en een persoonlijke benadering is voor ons een vanzelfsprekendheid. Ons doel is uw organisatie en ambities verder te ontwikkelen door uw financiële processen permanent te optimaliseren, altijd met het oog naar de toekomst.
Flexibel en dichtbij

KroeseWevers is een geschikte partner voor elk type ondernemer, van klein tot groot en van starter tot geroutineerde ondernemer. KroeseWevers is gevestigd in de regio’s Achterhoek, Drenthe, Salland en Twente maar ons werkveld reikt verder, nationaal en zelfs internationaal. Kortom, ongeacht waar u zich bevindt, wij zijn altijd flexibel en dichtbij.

Terug naar overzicht