Mackaay Communicatie Groep

Buiten kaders durven denken is cruciaal geworden voor duurzame en innovatieve organisaties. De behoefte aan creativiteit in strategische bedrijfsvoering neemt daardoor toe. Dat vraagt om een bureau dat creativiteit in een breder perspectief plaatst. Een bureau dat strategisch kan denken en tactisch handelen. Met specialisten die hun sporen hebben verdiend in verschillende bedrijfstakken. Mackaay is dat bureau. Met meer dan 25 jaar ervaring in corporate, marketing-, en arbeidsmarktcommunicatie beginnen wij aan een nieuw tijdperk met een niet mis te verstane missie: Creating Value.

Creating Value

Opdrachtgevers zien in ons een gewaardeerde sparringpartner voor positioneringsvraagstukken, merkstrategieën en de ontwikkeling van creatieve (online) campagnes, huisstijlen (corporate identities), video en diverse andere communicatieproducties. Daarnaast bieden wij sinds 2020 organisaties ondersteuning in de vorm van daadkrachtig interim (communicatie) management.

Liefde voor beleving
Als founder van het eerste uur zijn wij als Mackaay nauw betrokken bij de ontwikkeling van het Liefdespad. Wij creëerden o.a. de huisstijl van het Liefdespad, informatiezuilen, teksten voor publicaties, events, route- en informatiebordjes en diverse andere communicatiemiddelen. Vanzelfsprekend richten wij onze pijlen de komende tijd op een sterke profilering van Het Liefdespad. Zo creëren wij met passie toegevoegde waarde.
Terug naar overzicht