Notaris Kaayenhof

Bij ons fullservice-notariskantoor in Borculo kunt u terecht voor alle notarisdiensten. Wij hebben ruime kennis en ervaring en vooral aandacht voor úw persoonlijke situatie. Op basis hiervan adviseren en begeleiden we u op maat. Kortom, bij Notaris Kraayenhof zijn uw notariële belangen in goede handen.


Relaties
Trouwen met of zonder huwelijkse voorwaarden, een geregistreerd partnerschap of een samenlevingsovereenkomst. Notaris Kraayenhof helpt u graag uw wensen goed op papier te zetten. Ook als uw relatie is gestrand en u uw bezittingen eerlijk wilt verdelen en goede afspraken wilt maken over de kinderen. Komt u er samen niet uit? Dan kunt u bij ons terecht voor mediation.

Liefde voor de puntjes op de i
Bij het oprichten van een onderneming, vereniging of stichting, het opstellen van een testament of een koopakte komt veel kijken. Notaris Kraayenhof helpt u met de benodigde aktes en geeft u graag advies over de beslissingen die u hierbij neemt. Waar u ook de puntjes op de i wilt zetten, u kunt  vertrouwen op onze expertise. Vraagt u het maar na aan Stichting Het Liefdespad.
Terug naar overzicht