Vossebelt

Binnen de markt heeft Loon- en grondverzetbedrijf Vossebelt in de loop der jaren een uitstekende naam opgebouwd. In de ruim 65 jaar van ons bestaan is het dienstenpakket steeds verder uitgebreid zonder hierbij de kwaliteit uit het oog te verliezen. Sinds jaar en dag staan kwaliteit, flexibiliteit en inzetbaarheid bij ons centraal. Hierdoor zal Loon- en grondverzetbedrijf Vossebelt uw werkzaamheden altijd nauwkeurig en snel kunnen uitvoeren


Sinds 1950
De boerderij van vroeger uit. In ongeveer 1950 begonnen Gerrit Jan en broer Jan Vossebelt met melkbussen te rijden die ze vervolgens naar de fabriek brachten. In ongeveer 1959 kwam de eerste trekker. Een Ferguson 35. Hier werden de eerste loonwerkzaamheden mee gedaan. De hooibaaltjes werden er mee gemaakt, vaste mest verspreid en gras gemaaid. Na een jaar werd de tweede trekker gekocht, een Same 240.

Liefde voor het vak
In 1970 kwam zoon Jannes bij in de maatschap, en hij ging op pad met een getrokken kraan om tuintjes te spitten en bouwkavels uit te graven. In de jaren ’80 kwam de eerste hakselaar een Heston 4000R – 3 rijen. Ongeveer 1990 werden de zodenbemesters gekocht. De oudste zoon van Jannes, Gertjan kwam in 1999 bij in het bedrijf werken en de tweede zoon Hans volgde in 2002.Tot op heden zijn ze nog dagelijks druk met het voortzetten van het bedrijf.

Terug naar overzicht