Daten in Coronatijd

Laat jouw creativiteit je een beetje in de steek? Lukt het jou niet om op een leuk date idee te komen? Want wat kun je nu organiseren voor een date met die ene leuke jongen of knappe meid. Met onze creativiteit, kan ook jij daten in coronatijd!


Koken

Gezellig een avondje tafelen in een gezellig restaurant, dat zit er voorlopig niet in. Als jullie allebei van koken houden is het ook net zo leuk om samen boodschappen te doen en een 3- of zelf 5 gangen diner te maken. Zo weet je ook meteen of je een echte keukenprins(es) in de keuken hebt als date. Met een extra mooi gedekte tafel en bij een romantisch kaarslicht komt er vast en zeker een volgende date!    

Picknicken

Ga met zijn tweeën picknicken! Pak je racefiets, mountainbike of desnoods je gewone fiets. Je kunt een route uitstippelen via bijvoorbeeld de knooppunten, maar er zijn ook vele mooie bestaande fietsroutes. Zoek voor onderweg een gezellige pitstop plek uit voor een lekkere lunch, of een romantische picknick, om vervolgens jullie fietstocht te vervolgen. Er zijn tegenwoordig veel hap en trap arrangementen die ook zeker aan te raden zijn, misschien voor een volgende date!  


Wandel date

Verras je date op een romantische wandeling. Als het gaat om liefde dan is het Liefdespad echt iets voor jou en je date. Een Liefdespad met een grote letter K van Kunst langs de route. Op diverse plaatsen staan mooie eigentijdse love Seats om even uit te rusten met een gezellig onderonsje. Vergeet dus ook je rugzak niet met koffie/thee en lekkernijen! En geniet van de natuur en vooral van elkaar, en..

Wie weet is dit wel liefde op het eerste gezicht, op het Liefdespad!

Terug naar overzicht