Gezocht: Communicatiespecialist Het Liefdespad!

Functieomschrijving

Om de wandelaars in Nederland bekender te maken met het Liefdespad zijn wij op zoek naar een communicatiespecialist die ons hierbij kan helpen. De bedoeling is dat jij ons gaat helpen met het invullen en adviseren op het gebied van communicatie op de lange termijn. Hierbij zal je koers geven aan de communicatieactiviteiten om voor het Liefdespad meer bekendheid te creëren. Daarnaast zul je een begeleidende rol hebben bij het bedenken en creëren van content.

 

Eenmaal per twee maanden wordt er door het bestuur vergaderd. De bedoeling is dat jij hier ook bij aanwezig bent.

 

Heb je enige ervaring op het gebied van (online) communicatie? Vind je het leuk om je in te zetten voor natuur, kunst en de liefde? Aarzel dan niet en neem contact op!

Let op: het gaat hierbij om een vrijwilligersfunctie!

Bij interesse of vragen/opmerkingen kan je mailen naar info@liefdespad.nl

Wat is het Liefdespad?

Het Liefdespad is een prachtige route van ruim 5 km in het gemoedelijke dorp Ruurlo, hartje Achterhoek. Het pad loopt dwars door de schitterende natuur van wat ook wel 'de achtertuin van Nederland' wordt genoemd. Op verschillende plaatsen langs het pad vind je bijzondere Loveseats; kunstzinnige banken of stoelen die uiting geven aan de liefde voor de plek of een speciaal thema.

Terug naar overzicht