Liefdespad laat je hart sneller kloppen

Het Liefdespad in Ruurlo laat je hart sneller kloppen. De perfecte cocktail met liefdevolle ingrediënten jaagt die hartslag op naar ongekende hoogten. Ervaar het zelf en bewandel Het Liefdespad in Ruurlo.

Natuurlijk zorgt het wandelgezelschap ervoor dat je hartslag stijgt. Je gaat toch alleen maar op pad met leuke mensen?! Is het je partner, je vader en/of moeder of andere familieleden of vrienden, het maakt niet uit!

De kunst die je op de bijna 5 kilometer route tegenkomt is adembenemend en inspirerend. En wat gebeurt er als je in vervoering wordt gebracht? Dan stijgt de hartslag. En al die prachtige kunstwerken staan in de prachtige natuur van de Achterhoek. Al dat groen zorgt voor ontspanning, maar je bent wel constant in beweging.

Stagiairs Luuk Loeffen en Joep Eppink maakten deze impressie van Het Liefdespad. Wanneer trek jij de stoute schoenen aan en laat je je hartslag stijgen? Het Liefdespad is 365 dagen per jaar te bewandelen. Parkeerruimte is er voldoende en Ruurlo is goed per openbaar vervoer bereikbaar.

Terug naar overzicht